Presentación de Jordi Bernat de Up2you sobre ecosistemas de marketing para Startups en el evento Zebra Weekend Monzón

Zebra Weekend Monzó: Al Cor de l’Emprenedoria

El passat mes de juny, Monzó va ser l’escenari del Zebra Weekend Monzó. Organitzat per Zebra Ventures, aquest esdeveniment de dos dies va reunir líders de la indústria, visionaris i emprenedors de diferents ciutats, tots convergint a la petita ciutat de Monzó per discutir sobre el futur de l’emprenedoria i la innovació.

El Zebra Weekend Monzó es va centrar en proporcionar a les startups les eines, els coneixements i les xarxes necessàries per accelerar el seu creixement i establir la seva presència al mercat. Un dels objectius principals de l’esdeveniment era fomentar un ambient de col·laboració i aprenentatge mutu, on els assistents podien aprendre els uns dels altres i compartir les seves experiències i desafiaments.

Participar com a ponent al Zebra Weekend Monzó va proporcionar una excel·lent plataforma per explorar i debatre sobre estratègies de màrqueting per a startups. Aquesta trobada, enriquidora i motivadora, va servir també per reforçar el compromís de la nostra agència, Up2you, amb l’èxit empresarial i l’estímul a la innovació.

Centrar-se en les etapes inicials d’una empresa va ser el fil conductor de la presentació que va realitzar Jordi Bernat, CEO d’Up2you, amb un èmfasi particular en l’ecosistema de màrqueting i els seus canals. Compartir la visió sobre com un enfocament de màrqueting efectiu pot ser crucial per al creixement i la supervivència d’una startup en els seus primers moments, va ser un dels punts destacats.

Com a agència, el nostre objectiu és actuar com a aliats de màrqueting per l’èxit de les empreses. Oferir suport als emprenedors i fomentar la innovació, sense importar la ubicació geogràfica, són components essencials de la nostra missió.

Analitzar casos reals i experiències passades va permetre proporcionar un panorama pràctic i realista als assistents. Tenir la capacitat d’adaptar-se a les necessitats de qualsevol empresa, ja sigui muntant un departament de màrqueting en línia des de zero, donant un impuls a una empresa que desitja millorar el seu equip, o millorant els seus processos de màrqueting en línia, és una de les fortaleses que ens caracteritza.

Al llarg de la presentació, el concepte de màrqueting “full funnel” va ser recurrent. Destacar la importància de guiar els consumidors a través de cada etapa de l’embut de vendes, des del primer contacte fins a la conversió i més enllà, va ser una de les principals lliçons compartides.

Sens dubte, l’experiència al Zebra Weekend Monzó va reafirmar la importància de les estratègies de màrqueting en l’àmbit de les startups i va deixar la porta oberta a futures col·laboracions i avenços en aquest apassionant camp.

En conclusió, ens agradaria agrair a Zebra Ventures per convidar-nos a participar al Zebra Weekend Monzó. L’organització de l’esdeveniment va ser impecable i va proporcionar una plataforma invaluable per a la discussió i l’intercanvi d’idees. Esperem amb interès les futures edicions d’aquest esdeveniment i estem emocionats de continuar donant suport a l’esperit emprenedor i innovador en els anys vinents juntament amb els nostres companys de Zebra.

El principal objetivo de este servicio es ofrecer asesoramiento en la transformación digital de tu pyme, proporcionando soluciones adaptadas a tus necesidades específicas. Se definirán la inversión necesaria y las medidas estratégicas para aplicar en cada área de impacto consiguiendo una mejora de ámbito general. Además, se utilizarán tecnologías innovadoras como a inteligencia artificial para identificar oportunidades de mejora y optimizar el proceso de transformación digital.

Tipología de asesoramiento

Básico

Actividades

El Asesor Digital Adherido será encargado de realizar una serie de actividades para garantizar el correcto desarrollo de transformación digital de tu pyme:

 • Analizar los procesos comerciales existentes para identificar aquellas áreas de tu pyme que podrían beneficiarse de la digitalización.
 • Diseñar e implementar programas de concienciación para educar a tus empleados sobre la importancia estratégica de la transformación digital.
 • Evaluar las herramientas y tecnologías ya en uso, ofreciéndote un asesoramiento para optimizar su rendimiento y alinearlas con tus objetivos de transformación digital.
 • Desarrollar una estrategia clara y personalizada que articule los objetivos, plazos y pasos específicos para la transformación digital.
 • Establecer un marco para la innovación continua y la adaptabilidad a medida que evolucionan las tecnologías digitales.
 • Desarrollo y ejecución de un caso de uso adaptado al negocio, utilizando las técnicas apropiadas, que permita conocer las ventajas de la utilización de herramientas digitales.
 • Identificación de oportunidades o posibles usos de la IA en el ámbito de la transformación digital.

Importe de la ayuda

 • 10 < 50 empleados: 6.000€
 • 50 < 100 empleados: 6.000€
 • 100 < 250 empleados: 6.000€

 

Para la justificación del servicio prestado se deberá aportar la correspondiente documentación técnica y los resultados obtenidos, conforme lo establecido en el artículo 31.6a) de esta orden.

El principal objetivo de este servicio es establecer la inversión necesaria y las técnicas de marketing digital, incluyendo el aprovechamiento de tecnologías de inteligencia artificial, para mejorar el rendimiento de tus ventas en línea, y realización de un caso de uso adaptado al área de ventas digitales de tu pyme.

Tipología de asesoramiento

Básico

Actividades

El Asesor Digital Adherido será encargado de realizar una serie de actividades para garantizar la correcta implementación del plan de mejora de tus ventas digitales:

 • Analizar la situación actual de tu pyme en ventas digitales, posicionamiento en RRSS y presencia en internet.
 • Concienciar a tus empleados sobre la importancia y las técnicas de venta online y marketing digital.
 • Definir una estrategia de ventas online y presencia digital (RRSS, posicionamiento en motores de búsqueda, Google Analytics, etc.) a medio y largo plazo, utilizando modelos predictivos basados en IA.
 • Desarrollar y ejecutar un caso de uso adaptado a tu pyme utilizando las técnicas apropiadas de inteligencia artificial, en el área de ventas digitales.
 • Identificación de oportunidades o posibles usos de la IA en el ámbito de las ventas digitales.

Importe de la ayuda

 • 10 < 50 empleados: 6.000€
 • 50 < 100 empleados: 6.000€
 • 100 < 250 empleados: 6.000€

 

Para la justificación del servicio prestado se deberá aportar la correspondiente documentación técnica y los resultados obtenidos, conforme lo establecido en el artículo 31.6a) de esta orden.