Som el pilar de màrqueting
de la teva organització

Caminem amb tu

Amb més de 10 milions d'euros invertits en SEM, hem tingut l'oportunitat d'analitzar i entendre a fons els entramats del màrqueting online. I més enllà de les xifres, hem construït relacions duradores amb els nostres clients, acompanyant-los en el seu camí cap a l'èxit.

Producció 100% interna

El nostre equip de producció és 100% intern, el que ens permet tenir un control complet sobre totes les àrees del nostre treball i garantir la màxima qualitat en tot el que fem. Des de l'estratègia i la planificació fins a la implementació i l'anàlisi, tots els aspectes de les nostres operacions es gestionen internament.

Transformació digital

La tecnologia és un pilar essencial del nostre enfocament. Hem desenvolupat el nostre propi CRM, que utilitzem amb els nostres clients, i apliquem intel·ligència artificial en gairebé tots els processos de màrqueting. La nostra meta és estar sempre a l'avantguarda, utilitzant les eines més avançades i efectives per impulsar el teu negoci.

Impulsant el teu èxit

Mesurem, optimitzem i controlem tot el procés, mantenint un enfocament en les dades i el rendiment. La nostra prioritat és garantir el màxim retorn de la teva inversió i aportar resultats tangibles i mesurables.

Posem-nos cara

El nostre equip és el nostre major actiu. Cada membre aporta habilitats, experiència i una perspectiva única que ens permeten oferir solucions de màrqueting excepcionals.

Jordi Bernat
CEO

Més de 15 anys d'experiència en màrqueting digital, Jordi lidera l'equip amb la seva visió estratègica i la seva capacitat per detectar i aprofitar les oportunitats en el mercat.

Alba Vidal Account i Producció de Màrqueting Online

L'Alba combina el seu enteniment profund del màrqueting en línia amb la seva habilitat per gestionar i coordinar projectes amb eficàcia, assegurant sempre la màxima qualitat.

Lídia Lorente Account i Producció de Màrqueting Online

La Lídia aporta a l'equip la seva experiència i coneixements en màrqueting en línia, implementant solucions creatives que impulsen el creixement dels nostres clients.

Sandra Mas
Analítica y Data

La Sandra és l'encarregada de configurar i analitzar les dades i mesurar el rendiment de les nostres estratègies, proporcionant insights valuosos que ens permeten millorar contínuament.

Jossy Abad
Màrqueting Online

La Jossy es dedica a la creació d'estratègies creatives per atraure a l'audiència en les primeres etapes del procés de compra aprofitant les xarxes socials i el social selling per generar leads i oportunitats de venda de manera exitosa.

Joan Marc Cazorla
Programació

El Joan Marc s'encarrega de la programació, assegurant que les nostres solucions tecnològiques estiguin sempre a l'avantguarda i funcionin a la perfecció.

Valentin Apostol
Programació

El Valentín és un expert en programació que treballa per desenvolupar i optimitzar els mitjans web.

Sandra de Mesas
Creativitat

La Sandra és la força creativa darrere les nostres campanyes, generant idees fresques i originals que capturen l'atenció i desperten l'interès del públic.

Pedro Carvalho
Creativitat

Pedro aporta el seu talent i experiència en la creació de campanyes creatives, treballant sempre amb un enfocament en la innovació i l'eficàcia.

Manel Gallego
Administració

Manel és el nostre office manager, garantint que tota la part administrativa estigui al dia i en ordre.

És el teu torn,
¡parlem!

Sol·licita una cita amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te a impulsar el teu negoci al següent nivell. Estem preparats per ser el teu aliat de màrqueting en el camí cap a l'èxit.