Potenciem el teu negoci amb
tecnologia avançada

Iceberg Manager,
molt més que un CRM

Un autèntic tot en un, en permanent evolució. Concentra en un únic dashboard totes les teves fonts de prospectes i leads i unifica tota la informació del teu client. Segueix la seva evolució i acompanya'ls fins al tancament: nurturing (per exemple via SMS o emailing), automatitzacions i gestió comercial, tot cobert. A més, al ser una tecnologia pròpia l'adaptem a les teves necessitats específiques. Iceberg Manager és el teu avantatge competitiu: unifica i converteix més.
crm iceberg

Intel·ligència Artificial

Millorem l'eficiència de totes les etapes del cicle de màrqueting en línia amb eines d'IA. Des de la producció assistida per intel·ligència artificial fins a la generació de chatbots enriquits amb dades pròpies, passant per l'optimització SEM. Traguem el màxim potencial dels algorismes publicitaris de segmentació. ``
inteligencia artificia

Associats amb les principals plataformes digitals

Com a Meta Business Partner i Google Partner, aquesta aliança ens dóna accés preferent a eines exclusives, actualitzacions i suport directe d'aquestes plataformes líders. El nostre partnership és una garantia que estàs treballant amb una empresa que compleix amb els estàndards més alts establerts per aquestes entitats. Un plus per a la teva organització.
up2you partner google
up2you partner meta

Segueix caminant cap a l'èxit de la teva organització

Sol·licita una cita amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te a impulsar el teu negoci al següent nivell. Estem preparats per ser el teu aliat de màrqueting en el camí cap a l'èxit.