WhatsApp Bussiness, l'App que estaves esperant

WhatsApp Bussiness, l'App que estaves esperant

Si tens un negoci, aquesta app gratuïta es convertirà en la teva aliada per a poder comunicar-te còmodament amb els teus clients. Et facilitarà el dia a dia perquè podràs separar la teva vida professional de la teva vida personal. Vols saber-ne més? Segueix llegint... voldràs provar-la ja!

S’instal·la des de Google Play com una app independent al WhatsApp estàndard. Per registrar-se, és necessari introduir un número de telèfon i un nom.

Tot i que les FUNCIONS entre WhatsApp per a particulars i WhatsApp Business són molt semblants, existeixen algunes diferències
  • El color és diferent perquè puguem diferenciar quina aplicació estem utilitzant en cada moment. Per WhatsApp és de color verd i per WhatsApp Business és de color blau.

  • Com es tracta d’una app independent a WhatsApp, és possible associar un número de telèfon fixe al compte comercial per poder utilitzar el número que realment està associat al negoci. Si el telèfon de l’empresa és el número de mòbil personal, llavors el millor és fer servir únicament l’aplicació WhatsApp Business, ja que també permet utilitzar-la per a ús personal, però afegint la part empresarial.

  • En la configuració del perfil es troba la principal diferència. El perfil d’empresa es pot personalitzar en l’opció “Configuració” – “Configuració d’Empresa”. Es pot ficar el nom de l’empresa, una fitxa descriptiva amb la ubicació, l’horari comercial, un correu electrònic de contacte i fins i tot, la pàgina web.

  • Un cop estiguin confirmades les dades de contacte, els clients veuran el perfil d’empresa com un perfil verificat per WhatsApp. Això és positiu perquè la confiança dels clients augmenta.

  • A WhatsApp Business existeix una secció específica que permet crear missatges automàtics de benvinguda, absència i altres respostes ràpides per diverses accions establertes prèviament. Així es garanteix una comunicació efectiva amb els clients.A continuació expliquem alguns CONSELLS sobre l’ús de WhatsApp Business per poder tenir una millor experiència d’ús sense dificultats:
  • Encara que es pot configurar el número de telèfon personal a WhatsApp Business, si tenim un altre número d’empresa, és recomanable no utilitzar un número personal per WhatsApp Business perquè l’aplicació sincronitzarà aquest número al compte comercial i quedarà inhabilitat pel WhatsApp d’ús particular.

  • És important escollir amb prudència el nom que es mostrarà al perfil comercial perquè un cop ficat, no es pot canviar.

  • És millor no concebre aquesta app com un mètode per enviar publicitat, sinó com un mètode per comunicar-se amb els clients i tenir un tracte més proper. Si se’n fa un ús incorrecte, podria ocórrer que WhatsApp considerés l’enviament massiu de missatges com spam i bloquegés el compte.

  • WhatsApp Business està subjecte a les mateixes lleis de privacitat que els telèfons d’atenció al client i cada empresa ha de tenir el consentiment dels usuaris per poder enviar missatges. Si estàs interessat en provar WhatsApp Bussiness per a gestionar una comunicació més propera amb els teus clients i contacta'ns. A Up2you ja l'estem provant i exprimint WhatsApp Bussiness al màxim per a oferir-te el millor de l'App per la comunicació de la teva empresa. 


T'AJUDEM A ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS?

En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat

UNEIX-TE AL BLOG D'UP2YOU

Apreciem el temps i la privacitat igual que tu. Només t'enviarem les entrades del blog.
¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar

Up2you


mapa C/ Miquel Batllori, 81 25001 Lleida
25001 Lleida
tel. 973 220 612
mail email

Dilluns a Divendres
09:00 - 14:00 / 15:00 - 19:00

CONTACTA I SOL·LICITA
INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

En acceptar aquest formulari, accepta la nostra Política de Privacitat