Google concedeix a Up2you el rang de Partner d'Adwords

Google concedeix a Up2you el rang de Partner d'Adwords

Què significa ser Google Partner?

Google reconeix de forma oficial i dona credibilitat a la gestió i rendiment de les campanyes de Google Adwords que gestionem a l'agència. És una forma de reflectir públicament que complim tots els requisits que especifica Google i que, a més treballem per obtenir-ne el millor rendiment.Ja estic fent Adwords amb Up2you, canvia alguna cosa?

No, simplement a partir d'ara disposarem encara de més recursos per optimitzar les campanyes d'Adwords. El nostre objectiu és continuar millorant.Estic fent publicitat a Adwords amb una altra agència. Com puc saber si estic traient el màxim profit de les campanyes?

Si vols podem revisar el teu compte d'Adwords i avaluar-ho. En la majoria de casos que hem analitzat hem aconseguit millorar el rendiment i optimitzar.Up2you em garanteix que tindré resultats si faig una campanya d'Adwords?

Tant de bo poguéssim. S'han d'analitzar paràmetres com producte o servei, preu, o navegació web. A partir d'aquí el més habitual és fer un test amb una quantitat econòmica petita o moderada.Així, quina garantia tinc de que Up2you gestionarà bé la meva campanya d'Adwords?

Bé, que Google ens reconegui oficialment és una garantia. A banda d'això, el nostre historial ens avala. Actualment gestionem més de 100 campanyes amb un volum econòmic considerable. Si no donessin resultats, lògicament els nostres clients no ho farien.Com puc començar?

Doncs només has de contactar amb nosaltres per telèfon, correu electrònic o a través del xat que trobaràs en aquesta mateixa pàgina.


T'AJUDEM A ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS?

En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat

UNEIX-TE AL BLOG D'UP2YOU

Apreciem el temps i la privacitat igual que tu. Només t'enviarem les entrades del blog.
¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar

Up2you


mapa C/ Miquel Batllori, 81 25001 Lleida
25001 Lleida
tel. 973 220 612
mail email

Dilluns a Divendres
09:00 - 14:00 / 15:00 - 19:00

CONTACTA I SOL·LICITA
INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

En acceptar aquest formulari, accepta la nostra Política de Privacitat