SOM
CREATIUS DEL MÀRQUETING
PER A PIMES EXIGENTS

A TOT ARREU, DE FORMA INTEGRADA

Creiem que la base de l’èxit és relacionar i coordinar totes les accions d’una empresa a través de tots els mitjans amb els que ha de comunicar. Tal com el consumidor actual, proactiu i multicanal, amb múltiples dispositius electrònics però que continua llegint la publicitat que rep a la bústia de casa. No totes les pimes disposen dels recursos o del temps necessari per a vèncer el llarg camí de l’aprenentatge que suposa tal desafiament. Afortunadament, ja hem recorregut el camí amb èxit amb altres companys de viatge com la teva pime. Podem, volem i sabem com ajudar-te.

A TOT ARREU, DE FORMA INTEGRADA

ESPECIALISTES EN PIMES

La nostra filosofia és tenir sempre una visió global per a poder donar sentit a accions concretes. Els processos, les eines i els recursos de comunicació i màrqueting no són els mateixos en una pime que en una gran empresa. A Up2you tenim la experiència, sabem què fer per a competir, i a més a més, parlem el mateix llenguatge.

ESPECIALISTES EN PIMES

UNA EXECUCIÓ COORDINADA, A TEMPS I DIRIGIDA A UN MATEIX OBJECTIU

Desenvolupem més del 90% de tota la nostra feina creativa i de programació dins de la nostra empresa. El nostre equip està format per dissenyadors, publicitaris, periodistes, programadors i experts en màrqueting. Control i flexibilitat per oferir-te un avantatge competitiu.

UNA EXECUCIÓ COORDINADA, A TEMPS I DIRIGIDA A UN MATEIX OBJECTIU

ANÀLISI CONSTANT, ENFOCAT A RESULTATS

Estem enfocats al màxim rendiment. Per això, un dels nostres pilars és poder mesurar i analitzar totes les accions, en un procés de millora constant. I ho demostrem amb informes de KPI exhaustius.

ANÀLISI CONSTANT, ENFOCAT A RESULTATS

LA NOSTRA MILLOR CARTA DE PRESENTACIÓ

El 92% dels nostres clients segueix treballant amb nosaltres després de 3 anys. Ells són els nostres millors ambaixadors, la millor prova que amb experiència , esforç i les idees clares els resultats arriben.

Som una agència oficial de Google Partners, la millor garantia de que la teva publicitat online està gestionada de forma òptima.

LA NOSTRA MILLOR CARTA DE PRESENTACIÓ
¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar

Up2you


mapa C/ Miquel Batllori, 81 25001 Lleida
25001 Lleida
tel. 973 220 612
mail email

Dilluns a Divendres
09:00 - 14:00 / 15:00 - 19:00

CONTACTA I SOL·LICITA
INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

En acceptar aquest formulari, accepta la nostra Política de Privacitat